Pelbagai kejadian yang aneh boleh berlaku di persekitaran kita sama ada disedari ataupun tidak. Disebabkan itu, pelbagai perasaan ataupun emosi boleh bergabung sama ada teruja, bimbang, risau ataupun gembira.

Sekiranya kejadian itu tidak menjejaskan keberanian seseorang mungkin tidak menjadi masalah, tapi bagaimana pula jika sebaliknya? Atau apa yang boleh anda fikirkan sekiranya ternampak gelagat seekor kambing hitam yang berjalan dengan hanya menggunakan dua kaki di belakangnya sahaja.

Situasi sebegitulah yang dikongsikan oleh seorang pengguna Facebook dengan nama Alexandre Souza yang memaparkan seekor kambing berwarna hitam seakan berdiri dengan dua kaki dan berjalan memasuki satu ruang.

Pergerakan perlahannya itu sambil diekori oleh seekor ayam menimbulkan pelbagai tanda tanya di dalam kalangan warganet. Merujuk kepada kapsyen yang diturunkan oleh Alexandra Souza, dia mengatakan bahawa ingin menjual kambing tersebut tanpa sebab melainkan ingin jauhkan diri daripada kambing tersebut.

“Saya ingin menjual kambing. R$ 20,00.

Alasan: Tanpa sebab, saya cuma mahu ia jauh daripada saya”

Apabila melihat rakaman ‘seram’ ini, mungkin boleh diketahui alasan mengapa kambing tersebut hendak dijual. Bagaimana pula dengan pendapat anda menerusi rakaman ini ?

Sumber: Alexandre Souza


Source link

Join to newsletter.

Curabitur ac leo nunc vestibulum.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Continue Reading

Get a personal consultation.

Call us today at (555) 802-1234

Request a Quote

Aliquam dictum amet blandit efficitur.